(w)informing /

Groenprojecten zijn ingewikkeld en veeleisend. Zo kan het ontbreken aan kennis of kan productkwaliteit ondermaats zijn, wat leidt tot resultaten met een mindere kwaliteit. Dat is op kleine schaal zichtbaar in het gebruik van onderhoudsintensieve substraten, maar bijvoorbeeld ook in gebrekkig stakeholder management. Bij Green City Buzz weten we dat kleine, weldoordachte aanpassingen een groot effect kunnen hebben op de kwaliteit van het eindproduct.

Om projecten toekomst duurzaam en toekomstbestendig te maken werken wij met de allerbesten – zij die niet denken in problemen, maar vooruitdenken, in oplossingen. Of dat nu micro-onderhoud betreft, biodiversiteit of weersbestendigheid. We bieden een ‘groene opvoeding’, kenmerkend voor onze integraalaanpak. Dat doen we door onze kennis te delen (samen) met álle betrokken partijen in interviews, presentaties en rondetafelgesprekken.

Dat heeft een breder, maatschappelijk doel. We (r)evalueren groenbeleid en implementatie door bekende obstakels te ontwapenen, en lobbyen voor goede groenaanpak. Op die manier kunnen structurele verbeteringen in het groenbeleid gemaakt en geïmplementeerd worden. Sustainability by design.

> Wat ons groendenken u kan leren.

we need to facilitate knowledge and coordinate policy advice

media

vacatures

ANBI

contact

blog

Instagram did not return a 200.

blog

Instagram did not return a 200.

media

vacatures

ANBI

contact

GCB-logo-HI-RES-from-vector-GOLD.png

© copyright – oceanwp theme by nick

Sluit Menu