Als composteerconnaisseurs laten we graag weten waar we precies mee bezig zijn. De status: we halen sinds vorige week bij een pilotgroep ondernemers in Secret Village koffiedik op, en vanaf volgende week ook GFT-afval. En hoe retro is het om dat gewoon met de benewagen en de bolderkar te doen?! Heel.

 

 

Het organisch afval dat we ophalen met deze prachtunit brengen we naar ons eigen lokale mini-composteercentrum: een composteermachine én twee traditionele composthopen. Zelfgebouwde welteverstaan. Deze staan middenin Secret Village, in de binnentuin van het Munthof-gebouw. De compost gebruiken we als voeding voor de meer dan duizend planten in Secret Village. Die hebben we trouwens speciaal voor Secret Village uitgezocht. Benieuwd hoe Slaapkamergeluk eruit ziet? Of de Duitse Pijp? Of anders Maagdenpalm? Kom eens kijken want ze staan er allemaal!

 

 

Ons blitse wagentje heeft alleen nog geen naam. Wie biedt? Reageer hieronder!