When:
1 March 2017 @ 13:00 – 18:30
2017-03-01T13:00:00+01:00
2017-03-01T18:30:00+01:00
Where:
De Stoomhal
Pakhuisplein 44
1531 Wormer
Nederland
Cost:
Free
Contact:
De Stoomhal
06 22476836
Food Innovatie & De Circulaire Economie @ De Stoomhal | Wormer | Noord-Holland | Nederland

PROGRAMMA

Ontvangst: 13.30-14.05 uur

Welkom en opening door Dick Emmer (gemeente Zaanstad)

Plenair programma: 14.05–14.45 uur

Keynote speaker Edwin ter Velde van Zero Waste Center over de schoonste expeditie ooit “van afvalbak tot Antarctica”. Circulaire economie meets clean technology om het onmogelijke mogelijk te maken; een expeditie naar de geografische zuidpool met een ge-3Dprinte zonne-wagen.

Ad van de Vugt (Exter BV) als pionier en koploper over een unieke business case omtrent het hoogwaardig verwerken van agro-food reststromen

Werksessies: 14.45–17.00 uur

4 workshops over scenario’s en toekomstige uitdagingen identificeren en oppakken met Future Talent.

Plenaire terugkoppeling: 17.00–17.20 uur

Terugkoppeling van de opbrengsten en next steps

Whats Next?: 17.20 uur

Circulaire borrel: 17.30–18.30 uur

door chefkok Arjan Smit, Restaurant De Pronckheer