Amsterdam is on a mission! Gemotoriseerde voertuigen die voetpaden, fietspaden en wegen blokkeren zijn algemeen bekend in onze drukke stad. Al deze voertuigen vervuilen de lucht die wij inademen. Het reduceren van onnodige vervoersbewegingen is dus in het belang van ons allemaal.

Daarom is het leuk om te zien dat horecaondernemers in Secret Village meedenken over duurzame logistiek. Tibetaans restaurant Norling laat de wijn beleveren doormiddel van een cargofiets van TringTring. Hiermee dragen ze bij aan het verminderen van vervuilende transportbewegingen in de straat.

TringTring is een Amsterdamse startup die zorgt voor pijlsnel vervoer door de hele stad. Pakjes, eten, boodschappen: zij halen het voor je op en brengen het naar je toe. Dat doen ze op de fiets: zo maken ze de stad een beetje mooier. We kijken er naar uit hun vaker te zien in Secret Village!